Dit is echt zo lekker:
Schil een appeltje (of twee). Haal het klokhuis eruit en snij de appel in plakjes. Bak de plakjes om en om in de roomboter.
Leg de plakjes op een mooi bordje. Doe hierover Jerom's delicate karamelsaus met gezouten boter.
Leg hiernaast een bolletje ijs, kaneelijs bijvoorbeeld.
Maak het geheel af met een toefje slagroom, een krokant koekje (bijvoorbeeld een kletskop) en/of een chocolaatje.
Het is het lekkerst als de plakjes appels nog warm zijn.
Eet smakelijk!
Jerom's karamelsaus op de pannenkoek is heerlijk.
IJs met karamelsaus erover... zo makkelijk, en zo lekker. Alle smaken karamelsaus zijn lekker op vanille ijs.
(Doe echter geen karamelsaus mokka op mokka-ijs. En geen karamelsaus Chocola op chocolade-ijs.)
Men neme een Brie de Meaux, maar het mag ook een andere witschimmelkaas zijn, als hij maar lekker rijp is. Leg de brie op een mooi bord. Strooi over de brie in ruime mate gebrande noten. Dit kunnen gemengde noten zijn, maar ook alleen walnoten of alleen pecannoten. Giet karamelsaus met gezouten boter over de brie met noten, zodat de saus er aan alle kanten afloopt. Snij de brie in puntjes.
Bon appétit.
Jerom's karamelsaus is heerlijk als dipsaus. Er kan gedipt worden met chips, met reepjes wortel, met vers fruit. Noem maar op.
Probeer maar. Alle smaken karamelsaus en kunnen worden gebruikt.
De karamelstropen kunnen als heerlijk dipstroop worden gebruikt bij een lekker stukje oude kaas. Of als smaakmaker van een dressing of marinade.