Jerom's karamelsaus

"Caramel au Beurre Salé". Tegenwoord, gewoon "Karamel met gezouten boter"
"Caramel" heet tegenwoordig gewoon op z'n Nederlands: "Karamel"

Jerom’s Karamelsaus is gemaakt naar origineel Bretons recept. De saus wordt bereid met room en gezouten roomboter. Dit geeft de saus een mooie romige en volle smaak.

 

Karamel met Zeezout (Caramel au Beurre Salé) is de traditionele Bretonse saus. Een variatie hierop zijn de smaken Karamel Vanille, Karamel Mokka, Karamel Jack Daniels en Karamel Licor43.



Betalen met IDEAL, Paypal of contant bij ophalen (alleen na afspraak).

Verzendkosten Noga en Brosse Brokken= € 5,00. Verzendkosten karamelsaus en -stroop €7,00.
Voor bestellingen vanaf €40,00 en/of bij ophalen worden geen verzendkosten berekend!

Voor bestellingen die naar meerdere adressen verzonden dienen te worden, kunt u ons het beste even mailen of het contactformulier invullen. Beschrijf duidelijk: welke noga of karamel u wilt bestellen, naam en adres van de ontvanger(s) (incl. postcode) en uw naam en telefoonnummer. U krijgt dan via WhatsApp of mail een betaalverzoek.

 


Nougaterie JEROM's
Achter Bij Grandcafé Bij Ludger

Vierakkersestraatweg 37
7233 SH Vierakker
Tel 06-81 45 09 84

Openingstijden:

Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur

 

LET OP! Donderdag 7 november zijn wij  gesloten. (wij bakken dan de lekkerste crêpes voor een bedrijfsfeest. De karamelsaus zal rijkelijk vloeien!)

 

We heten u van harte welkom in onze Nougaterie!

Met vriendelijke groet van Jeroen en Karen Mulder.

 

 

 

 



Nougaterie Jerom's  is lid van Slowfood Achterhoek en aangesloten bij Achterhoek Toerisme