Jerom's karamelsaus

"Caramel au Beurre Salé". Tegenwoord, gewoon "Karamel met gezouten boter"
"Caramel" heet tegenwoordig gewoon op z'n Nederlands: "Karamel"

Jerom’s Karamelsaus is gemaakt naar origineel Bretons recept. De saus wordt bereid met room en gezouten roomboter. Dit geeft de saus een mooie romige en volle smaak.

 

Karamel met gezouten boter (Caramel au Beurre Salé) is de traditionele Bretonse saus. Een variatie hierop zijn de smaken Karamel Vanille, Karamel Mokka en Karamel Chocola.


Karamelsaus met Jack Daniels Whiskey

Karamelsaus met Jack Daniels Whiskey

€ 4,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Karamelsaus met Licor 43

Karamelsaus met de Spaanse likeur 43. 

€ 4,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Betalen met IDEAL, Paypal of contant bij ophalen (alleen na afspraak).

Verzendkosten noga = €4,00. Verzendkosten Brosse Brokken, karamelsaus en -stroop €6,50. Vanaf €30,00 en/of bij ophalen geen verzendkosten!

Voor bestellingen die naar meerdere adressen verzonden dienen te worden, kunt u ons het beste even mailen of het contactformulier invullen. Beschrijf duidelijk: welke noga of karamel, naam ontvanger, adres ontvanger (incl. postcode). uw naam en telefoonnummer. U krijgt dan via WhatsApp of mail een betaalverzoek.

 


JEROM's delicate snoeperijen
Jeroen en Karen Mulder

- Ambachtencentrum De Oorsprong,

Spanjaardsdijk 68, Schalkhaar
- Prunuslaan 22, Warnsveld

info@jeroms.nl
06-81450984

KVK    64317307

IBAN  NL68RABO0160436249

BTW    NL855612721B01



Jerom's delicate snoeperijen is lid van:

Achterhoek Streekproducten