Jerom's karamelsaus

"Caramel au Beurre Salé". Tegenwoord, gewoon "Karamel met gezouten boter"
"Caramel" heet tegenwoordig gewoon op z'n Nederlands: "Karamel"

Jerom’s Karamelsaus is gemaakt naar origineel Bretons recept. De saus wordt bereid met room en gezouten roomboter. Dit geeft de saus een mooie romige en volle smaak.

 

Karamel met gezouten boter (Caramel au Beurre Salé) is de traditionele Bretonse saus. Een variatie hierop zijn de smaken Karamel Vanille, Karamel Mokka en Karamel Chocola.


Karamelsaus Chocola
vanaf € 1,95 1
Karamelsaus Mokka
vanaf € 1,95 1
Karamelsaus Vanille
vanaf € 1,95 1

Betalen met IDEAL

Vanaf €50,00 geen verzendkosten!


JEROM's delicate snoeperijen
Jeroen en Karen Mulder
info@jeroms.nl
06-81450984

KVK    64317307

IBAN  NL68RABO0160436249

BTW    855612721B01



Jerom's delicate snoeperijen is lid van:

Achterhoek Streekproducten