Jerom's delicate snoeperijen op maat

 

 

Wilt u iets speciaals, een snoeperij van Jerom maar ook een beetje van u zelf?

... daar kunnen wij voor zorgen!

 

Denk aan de volgende mogelijkheden:

Een noga met een eigen samenstelling van noten, chocolade en gedroogd fruit.

 

Brosse Brokken met een samenstelling van  noten en  andere smaakmakers die u zelf bedacht heeft. Of van noten die uit uw eigen tuin komen?

 

Delicate stroop van sap van uw eigen fruit. Of van  een combinatie van sappen en andere smaakmakers.

 

Karamelsaus met uw lievelingslikeur/sterke drank.

 

Gepersonaliseerde  geschenkjes met eigen etiketten:

- plak noga met eigen etiket,

- kleine zakjes Brosse Brokken met eigen etiket,

- Karamolly's (Jerom's delicate karamel-lolly)


Cranberry Karamelstroop

Voor een relatie hebben wij deze Karamelstroop Cranberry gemaakt. De stroop is gemaakt met cranberrysap van eigen cranberry's. 

 

Andere voorbeelden van door Jerom's gemaakte karamelstropen zijn: Karamelstroop van eigen aardbeien; karamelstroop van eigen frambozen; karamelstroop van pawpaw; karamelstroop van citroensap.

 

Ook een eigen etiket is mogelijk op de noga of de andere snoeperijen. Jerom kan voor u een etiket ontwikkelen, zodat het een persoonlijk geschenk zal worden. Vraag naar de mogelijkheden.

 


Noga met hazelnoot en framboos

Voor een klant maakt Jerom noga met eigen honing en eigen eieren. Ook de smaak is door de klant bedacht: Hazelnoot met framboos. 

.... en de noga is verrukkelijk!


Brosse Brokken met hazelnoten en chocolade

Brosse Brokken is harde karamel met ... tja dat kan van alles zijn.

De harde karamel wordt gemaakt met roomboter. Wanneer er veel roomboter wordt gebruikt dan wordt het "butter crunch", een harde karamel die nog brosser is dan Brosse Brokken. Brosse Brokken is  met name in Amerika bekend als brittle. Harde karamel met pinda's is de meest voorkomende variant. Jerom heeft naast de Brosse Brokken Pinda  de Brosse Brokken Cashew en de Brosse Brokken Hazelnoot standaard in het assortiment.

Maar andere variaties zijn ook mogelijk, zoals met pecannoten, hazelnoten met chocolade,  amandelen en pistachenootjes, ...Betalen met IDEAL, Paypal of contant bij ophalen (alleen na afspraak).

Verzendkosten noga en Brosse Brokken= €5,00. Verzendkosten  karamelsaus en -stroop €7,00. Vanaf €40,00 en/of bij ophalen geen verzendkosten!

Voor bestellingen die naar meerdere adressen verzonden dienen te worden, kunt u ons het beste even mailen of het contactformulier invullen. Beschrijf duidelijk: welke noga of karamel, naam ontvanger, adres ontvanger (incl. postcode). uw naam en telefoonnummer. U krijgt dan via WhatsApp of mail een betaalverzoek.

 


JEROM's delicate snoeperijen
Jeroen en Karen Mulder

- Ambachtencentrum De Oorsprong,

Spanjaardsdijk 68, Schalkhaar
- Prunuslaan 22, Warnsveld

info@jeroms.nl
06-81450984

KVK    64317307

IBAN  NL68RABO0160436249

BTW    NL855612721B01Jerom's delicate snoeperijen is lid van:

Achterhoek Streekproducten