Nougaterie Jerom's is sinds oktober 2023 gevestigd in Vierakker, achter Grandcafé Bij Ludger in de Achterhoek. Je kunt hier noga "vers van het mes"  en natuurlijk ook in de vertrouwde verpakkingen krijgen.
Jerom produceert streekproducten en werkt duurzaam, daar waar dat kan. Dat is terug te vinden in het voorkomen van afval, gebruik van apparatuur met een tweede leven, zoveel mogelijk grondstoffen uit eigen streek, etc.  In de producten van Jerom’s zitten geen kunstmatige toevoegingen als kunstmatige emulgatoren, kleur-, geur- en smaakstoffen. 


Het begon allemaal met Jerom’s Karamelsaus. Deze saus maken wij, Jeroen en Karen, vanaf 2013. Aanvankelijk maakten wij de saus alleen om te serveren op de crêpes en warme Brusselse wafels in onze mobiele crêperie. Onze gasten waren zo enthousiast over Jerom’s karamel-sauzen, dat we snel besloten om de sauzen ook in pot te verkopen. En wederom met succes. Naast de karamelsaus wordt karamelstroop gemaakt op basis van pure vruchtensappen, die we uit de streek halen.
 

Om het assortiment wat uit te breiden is Jerom delicate noga gaan maken van veelal Achterhoekse ingrediënten. We willen bewijzen dat goede noga niet uit Frankrijk of Italië hoeft te komen. Wij maken noga met de lekkerste Achterhoekse biologische hazelnoten en fruit uit eigen streek.
Inmiddels zijn de snoeperijen al uitgebreid. Heerlijke Brosse Brokken (harde karamel) met en zonder noten worden in de mooie productieruimte van Jerom gemaakt en aangeboden in de winkel ernaast.


"Jerom's Karamel is te lekker"!Geef de allerliefste een Knuffel


Wil je iemand verrassen, of even laten weten dat je aan iemand denkt? Stuur dan een plak heerlijke zachte handgemaakte "Knuffel-Noga" van Jerom's.

Wij hebben nu ook heerlijke plakken noga met daarop "Liefs", "Bedankt" en "Beterschap". De delicate noga pakken we in als een echt cadeautje, met een kaartje.

U kunt kiezen uit twee smaken. Walnoga Cranberry en Viernotennoga.

Vanaf €7,95, inclusief verzendkosten, versturen wij de Knuffel-noga met een persoonlijke boodschap van jou aan de allerliefste.

meer lezen

Jerom's delicate Pa's noga

Over anderhalve maand is het al weer Pasen en zullen de heerlijkste paasontbijtjes en brunches op tafel verschijnen bij de verschillende families! Jerom's delicate snoeperijen heeft een heerlijke Pa's special ontwikkeld, namelijk Pa's noga , die natuurlijk ook voor Ma's is, met heerlijke gele chocolade (witte chocolade met kurkuma), amandelen en gedroogde abrikoos. De noga is lekker zacht van smaak en kan prima dienen als snoeperijtje bij het kopje koffie of thee. 

Pa's noga is verkrijgbaar in onze webwinkel en in de verschillende streek- en delicatesse winkels.

meer lezen

Karamelsaus in handige knijpfles

meer lezen

Betalen met IDEAL, Paypal of contant bij ophalen (alleen na afspraak).

Verzendkosten Noga en Brosse Brokken= € 5,00. Verzendkosten karamelsaus en -stroop €7,00.
Voor bestellingen vanaf €40,00 en/of bij ophalen worden geen verzendkosten berekend!

Voor bestellingen die naar meerdere adressen verzonden dienen te worden, kunt u ons het beste even mailen of het contactformulier invullen. Beschrijf duidelijk: welke noga of karamel u wilt bestellen, naam en adres van de ontvanger(s) (incl. postcode) en uw naam en telefoonnummer. U krijgt dan via WhatsApp of mail een betaalverzoek.

 


Nougaterie JEROM's
Achter Bij Grandcafé Bij Ludger

Vierakkersestraatweg 37
7233 SH Vierakker
Tel 06-81 45 09 84

Openingstijden:
Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur

 

We heten u van harte welkom in onze Nougaterie!

Met vriendelijke groet van Jeroen en Karen Mulder.

 

 

 

 Nougaterie Jerom's  is lid van Slowfood Achterhoek